Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat pe președintele USR, Dan Barna, susținând că ”era cuplat ca o lipitoare la bani publici”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat pe președintele USR, Dan Barna, susținând că ”era cuplat ca o lipitoare la bani publici” și că îi făcea cadou surorii lui un proiect de 200.000 de euro.

”El a pozat așa într-un nou născut curățel, tocmai scos din cristelniță de la botez și cînd colo ce vedem?… Că băiețelul ăsta stătea și lucra cu fonduri europene la greu. Era cuplat ca o lipitoare la bani publici, pe bani europeni, contribuind chiar și noi la ei, lucru care era îndeobște condamnabil. Văd ca i-a făcut cadou surorii lui un proiect de 200.000 de euro”, a declarat la Antena 3 Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că dacă ar fi făcut un om politic ce a făcut Dan Barna ”îl lua imediat ANI la scărmănat și după aceea procuratura”.

”Iar el stătea și ne ținea lecții de morală. Slavă Domnului, că văd că și în interiorul USR au început convingerile alea ferme, fanatice, pe care le au unii, să se clatine”, a conchis Tăriceanu.

Rise Project a publicat, marți, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eșuat, iar pe candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale că ar fi fost ”supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”. În replică, liderul USR Dan Barna a sugerat că articolul apărut pe Rise Project are legătură cu candidatura sa la alegerile prezidențiale.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *