Bărbat recalcitrant la preselecția unei emisiuni tv

Un bărbat a fost internat în spital după ce ar fi devenit recalcitrant într-un hotel din București, unde se afla la preselecția unei emisiuni de televiziune. Bărbatul în vârstă de 29 ani, a scos un cuțit și un pistol airsoft, informează Poliția Capitalei, scrie dcnews.ro 

„Astăzi, 29.09.2019, dintr-un hotel situat pe raza Sectorului 1, în jurul orei 12.45, a fost formulat un apel 112, în care se reclamă că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult”, informează Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție pentru cercetări. După audieri, acesta a fost internat într-un spital pentru consult de specialitate.

„Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, mai precizează sursa citată.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *