Bărbat accidentat mortal pe DN 2

Un bărbat a fost accidentat mortal, sâmbătă, pe DN2, pe raza comunei Pușcași din județul Vaslui, când acesta traversa neregulamentar strada, scrie Agerpres.ro
„Un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din comuna Dragomireşti, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, care se deplasa pe DN 2F dinspre Vaslui spre Bacău, a surprins şi accidentat un bărbat care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului şi care nu a fost încă identificat. Şoferul avea permisul de conducere valabil, nu consumase alcool şi le-a declarat poliţiştilor că nu a putut evita impactul. În urma accidentului, victima a suferit leziuni grave, fiind resuscitată de membrii echipajului medical care a intervenit la faţa locului. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, scrie Agerpres.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili atât împrejurările în care s-a produs accidentul, cât şi identitatea victimei.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, scrie aceeași sursă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *