Au fost publicate noi imagini cu arestarea lui George Floyd

Daily Mail a publicat, luni, filmări de pe camerele a doi dintre poliţiştii implicaţi în arestarea lui George Floyd, americanul de culoare asfixiat sub genunchiul unui polițist.

Daily Mail scrie că imaginile au fost primite pe surse şi au fost filmate de pe un ecran de calculator. Video-ul surprinde aproximativ 10 minute din filmarea realizată de camera fostului ofiţer Thomas Lane şi aproximativ 18 minute din cea realizată de fostul poliţist J. Kueng.

În imaginile publicate, se poate vedea cum unul dintre poliţişti îl ameninţă pe Floyd cu pistolul, în timp ce bărbatul de culoare îi imploră pe oamenii legii să nu îl împuşte.

Purtătorul de cuvânt al Curţii districtuale din Hennepin, Spenser Bickett, a declarat pentru Star Tribune că a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cum au ajuns imaginile în posesia publicaţiei britanice.

Un judecător al comitatului Hennepin, le-a permis, luna trecută, jurnaliştilor şi membrilor publicului să vizualizeze filmările, dar până în prezent nu s-a permis publicarea acestora, scrie The Associated Press.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *