Așa arăta statul paralel!

Așa arăta statul paralel cu tot cu marile sale valorii. A mai rămas ultima redută, Maior. Așteptăm debarcarea sa de la conducerea misiunii diplomatice.

În fotografie Dragnea stă pe un fotoliu alături de fosta șefă a DNA, iar un element atrage atenția: mâna stângă a lui Kovesi. Poza ar fi fost făcută la  K2, una dintre vilele de protocol ale SRI.

 

„Pt membrii CEX al PSD – pentru toti cei care încă îl susțin pe Dragnea ! Stop minciunii și ipocriziei! Stop manipulării si imposturii!  Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor, nici ca să-și apere colegii ! Mereu și-a urmărit interesul personal indiferent de interesul celorlalți ! Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Bănicioiu, Andronescu, Firea și, de ieri, Țuțuianu, Stănescu , Ciolacu, Mocioalcă, Neacșu etc nu are absolut nicio legătură cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o încercare în al 12 lea ceas de a-i lua manșa unui pilot nebun și disperat gata să distrugă tot! Cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *