Argint câștigat de reprezentanta României la spadă individual

Ana Maria Popescu a adus prima medalie pentru România la ediţia a 7-a a Jocurilor Mondiale Militare de la Wuhan (China) obţinând argintul la spadă individual, informează site-ul clubului CSA Steaua, unde este legitimată sportiva, scrie Agerpres.

”Sâmbătă, 19 octombrie, proba de spadă feminin individual a adus cea dintâi medalie pentru România la competiţia din China: argint cucerit de Ana Maria Popescu. Sportiva de la clubul Steaua Bucureşti a reuşit un parcurs excelent şi a reuşit să cucerească medalia de argint după ce a cedat în finală în faţa chinezoaicei Sun Yiwen, scor 10-11, după minutul de aur”, se arată în postarea de pe pagina oficială a grupării roş-albastre.

Conform sursei, parcursul acesteia a fost: Grupa preliminară: 5-2 cu Anastasia Soldatova (Rusia), 5-3 cu Bezhura Dzhoan (Ucraina), 5-3 cu Caroline Persson (Suedia), 5-2 cu Diana Rodriguez (Columbia), 5-2 cu Alessandra Bozza (Italia); tabloul de 64 – liber; tabloul de 32 – 15-6 cu Diana Rodriguez (Columbia); tabloul de 16 – 15-6 cu Anastasia Soldatova (Rusia); tabloul de 8 – 15-8 cu Roberta Marzani (Italia); semifinale – 15-11 cu Magdalena Piekarska (Polonia); finală – 10-11 cu Sun Yiwen (China).

În aceeaşi probă au participat şi Mălina Călugăreanu şi Alexandra Predescu. ”Dacă Mălina a părăsit întrecerea pe tabloul de 32, după 8-15 cu Dorina Budai (Ungaria), Alexandra a fost eliminată pe tabloul de 16, după 11-12 cu Sun Yiwen (China)”, menţionează sursa citată.

În total, au participat 38 de sportive, scrie Agerpres.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *