Angajaţii Spitalului Judeţean Reşiţa sunt revoltaţi pentru că nu au primit încă voucherele de vacanţă

Tăierea sporurilor şi neacordarea voucherelor de vacanţă îi nemulţumeşte pe angajaţii Spitalului Judeţean din Reşiţa. Aceştia şi-au pierdut răbdarea şi cer prin vocea preşedintelui Sanitas Maria Galescu, din cadrul unitaţii medicale o explicaţie în legătură cu dreptul ce li se cuvine.

Managerul Spitalului Judeţean Resiţa susţine ca voucherele de vacanţă nu au fost acordate din cauza datoriilor mari pe care le are spitalul, de câţiva ani. În plus, Waldemar Murgu nu a ştiut să spună concret o dată în care angajaţii vor intra în posesia voucherelor de vacanţă.

citește și: Procurorii DIICOT, au efectuat percheziții masive în vestul țării

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa încearcă să atragă fonduri pentru acordarea acestor vouchere de vacanţă, necesare şi binevenite pentru angajaţii unităţii medicale. Din păcate, situaţia financiară, după cum ştiţi, nu este una foarte bună. Avem o mulţime de executări silite, datorii de 2-3 ani şi de aceea va fi un efort… dar sperăm că vom găsi soluţii ca să rezolvăm cât mai repede şi această problemă”, a declarat managerul Waldemar Murgu.

Aceste vouchere de vacanţă pot fi folosite timp de 12 luni de la momentul primirii, astfel că cei care le vor primi mai târziu le vor putea folosi anul viitor fără probleme.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *