Anchetă de proporții, controverse uriașe după incendiul de la Episcopia Greco-Catolice

Palatul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea a fost cuprins de flăcări sâmbătă seara, aproape de ora 22.00, focul izbucnind la acoperişul clădirii. Autoritățile nu exclud varianta unei mâini criminale.

„Cauzele și împrejurările determinante vor fi stabilite în urma cercetării care se află în curs de desfășurare în momentul de față. Nu avem cum să opinăm pentru că fiecare detaliu, fiecare variantă este verificată și cercetată riguros. Orice ipoteză este luată în calcul”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Bihor, Camelia Roșca, potrivit Antena3.

„Un amănunt care mi-a atras atenția acum, dimineață, văzând mai multe poze pe care le-am primit de acolo, dacă vă uitați spre exemplu la geamuri, nu o să vedeți fum. Când focul pornește de la acoperiș o să vedeți că la vârful geamurilor va fi fum negru. Ei, în cazul de față nu este fum. Deci, înseamnă că atât de puternic a fost focul încât a mistuit pur și simnul lemnul, că nu a mai avut timp să facă fum”, a spus părintele Chris Terheș, într-o intervenție la Antena 3.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *