Presupusul agresor a lui Emi Pian a fost reținut pentru 24 de ore

Parchetul de pe lângă Tribunalul București precizează că inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de aji, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.

Potrivit informaţiilor din presă, Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut.

Avocatul familiei lui Emi Pian, Cristian Caracoti, a declarat joi că liderul clanului Duduianu a murit după ce i-a fost secționată artera femurală a piciorului drept și că „cel mai important” mesaj pe care vrea să-l transmită familia este că „nu va exista război” cu rivalii care le-au ucis ruda.

Rudele au ridicat, miercuri, trupul neînsufleţit al lui Florin Mototolea, cunoscut ca ‘Emi Pian’ şi l-au dus la vila din Rahova. Ele au decis ca priveghiul să dureze timp de patru zile, înmormântarea urmând să aibă loc duminică.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *