Adriana Săftoiu, episod din traficul din București

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, relatează un episod halucinant din traficul bucureștean. Aflată în zona Otopeni, Săftoiu a asistat, alături de alți șoferi la un exercițiu de tocat nervii oamenilor din partea SPP și Poliție. Pentru că prin zonă trecea o coloană oficială, cel mai probabil coloana președintelui Egiptului, autoritățile au blocat complet circulația timp de 50 de minute.

Citește și:

”Ora 10.20. Dau sa ies de pe podul de la Otopeni. Toată circulația blocată. Mai bine de 40 de minute. Zic, accident. Sanatate multă, le urez in gând. Când colo, o coloana oficială. A cui, nu știu. Dar trebuie sa fii foarte arogant, lipsit de orice inspirație ca sa accepți așa ceva, dimineața când traficul e intens si, oricum, aglomerat. Și te mai adaugi și tu, oricare ai fi, cu coloana ta oficială. Desigur, s a strigat demisia, pentru oricine a fost in acea coloana.

PS: Sunt in direcția de mers spre aeroport. Oameni disperați, care risca sa piardă avionul, claxonează minute in șir și încep disputa cu polițiștii din trafic. Later edit: Înțeleg ca e o vizita oficială a președintelui Egiptului. Sigur nu domnia sa a decis asemenea măsuri “excepționale” in trafic, timp de aproximativ o ora.”, scrie Adriana Săftoiu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *