Acest aliment este un excelent tonic sexual pentru bărbați

Acest aliment este un excelent tonic sexual pentru bărbați. Este vorba despre ovăz, care are proprietăți nutritive și tonice, iar terciul de ovăz în combinație cu alte plante medicinale poate ajuta la tratarea diverselor afecțiuni, fiind un recomandat pentru bărbații cu probleme erectile, scrie almanahonline.ro

Majoritatea fitoterapeuților recomandă vârfurile lăptoase, dar și tulpinile care conțin dioxid de siliciu și alte minerale esențiale pentru oase, dinți, unghii și păr sănătos. Este o bogată sursă de calciu în timpul sarcinii și al menopauzei și oferă un plus de energie organismului.

Consumul terciului de ovăz reduce simptomelor sclerozei multiple, scade oboseala, îmbunătățește funcțiile nervoase, întărește mușchii și este bun pentru inimă.

Fitoterapeuții spun despre ovăzul lăptos că este indicat ca tonic sexual pentru bărbații cu probleme erectile.  Pentru această afecțiune trebuie consumat în combinație cu rădăcina de urzică și de damiană .

După o intervenție chirurgicală, cerealele de ovăz reprezintă o sursă hrănitoare, grăbind vindecarea datorită proprietăților antiinflamatorii.

Ovăzul este recomandat și pentru afecțiunile pielii, precum iritații sau diverse mâncărimi. Se recomandă o baie caldă, în care ați pus făină de ovăz, va calma iritațiile pielii și va ajuta la vindecarea acesteia, hidratând în același timp pielea uscată și crăpată.

Făina de ovăz amestecată cu lapte constituie o loțiune calmantă pentru arsurile solare, fiind un remediu natural și eficient, conform aceleași surse.

Citește mai mult pe almanahonline.ro

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *