Accident mortal transmis live pe facebook(VIDEO)

Bilanțul accidentului produs în Tulcea și transmis pe FB a ajuns la trei morți și  patru răniți grav după ce femeia însărcinată, rănită inițial, a murit azi-noapte la Spitalul din Galați.

Femeia însărcinată în șapte luni ajunsese la Spitalul de Urgență Galați în stare gravă, iar pe drum, victima a intrat în stop cardio-respirator și echipajul medical a încercat să salveze mama, dar și copilul nenăscut. Manevrele de resuscitare au fost făcute în ambulanța care reușise să ajungă pe malul Dunării, la punctul de trecere bac care face legătura în județul Tulcea și orașul Galați, însă la spital femeia a murit. Medicii nu au reușit nici salvarea fătului.

Tot la spitalul din Galați au ajuns și patru răniți, din care trei sunt, la ora transmiterii acestei știri, în stare gravă.

Surse din cadrul unității medicale gălățene spun că șoferul este singurul care a scăpat cu câteva contuzii care nu-i pun viața în pericol. Ceilalți doi pasageri, însă, sunt în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă, cu numeroase fracturi costale și contuzii pulmonare.

Tot în stare gravă se află o femeie de 33 de ani care se afla în curte în momentul în care mașina scăpată de sub control a rupt gardul. Ea are traumatism cranian sever, a fost operată, dar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

O femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani au murit, duminică seara, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte patru persoane, două din maşină şi două din curte, au fost rănite.

Șoferul mașinii a părăsit locul accidentului și a fost găsit de polițiști în Luncaviţa. Bărbatul de 39 de ani are permis de conducere, dar consumase alcool, au spus polițiștii.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au spus polițiștii.

Potrivit acestora, în maşina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite. Mai multe persoane au scris pe Facebook că din maşină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident şi în momentul impactului.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *