ACCIDENT GRAV după ce un bărbat fără permis a produs un accident în urma căruia sunt mai mulți răniți grav și morți

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, după ce un bărbat care conducea fără permis un autoturism neînmatriculat a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp, accidentul rutier petrecându-se în noaptea de duminică spre luni, pe DJ 381, în apropiere de Medgidia, conform Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, bărbatul care a murit avea de 36 de ani şi era pasager pe scaunul din faţă-dreapta, echipajele medicale deplasate la faţa locului nemaiputând face nimic pentru resuscitarea acestuia. Şoferul a suferit leziuni grave, iar un adolescent de 16 ani, aflat pe bancheta din spate a maşinii, a fost rănit uşor.

„Un bărbat de 30 de ani, din Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe DJ 381, dinspre Valea Dacilor către municipiul Medgidia şi, ajungând la kilometrul 33, pe fondul lipsei de experienţă şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp”, a informat IPJ.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Potrivit IPJ Constanţa, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare provizoriu de pe autoturism îi fusese atribuit unui alt vehicul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *