Accident foarte grav pe autostrada A1 Traian Vuia – Timişoara

Accident foarte grav produs, vineri dimineață, pe autostrada A1 Traian Vuia – Timişoara. Două persoane au murit, iar doi copii sunt în comă, după ce două mașini s-au ciocnit. Potrivit unor martori, un autoturism circula pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă mașină, care circula regulamentar.

Citește și:

Potrivit presei locale, într-unul dintre autoturisme se aflau 3 adulți și doi copii. Doi dintre adulți au rămas încarcerați în mașina zdrobită, iar pompierii i-au recuperat dintre fiare. Paramedicii însă n-au mai putut face nimic pentru ei.

Cei doi copii, de 6 si 9 ani, împreună cu tatăl lor au fost transportați de urgență la spital. Copiii sunt amândoi în comă, iar tatăl a scăpat ca prin minune doar cu răni ușoare.

Soferul care a provocat tragedia a dispărut de la locul accidentului. Acesta a intrat pe contrasens pe autostradă. Ar fi mers pe contrasens pe autostradă aproximativ 13 kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1 Traian Vuia – Timişoara, în zona localităţii Traian Vuia, judeţul Timiş, a avut loc o coliziune între două autoturisme.

Foto: opiniatimisoarei.ro

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *