Accident foarte grav între un autocar și o mașină

Un autocar în care se aflau pasageri a fost implicat luni dimineața într-un accident de circulație produs pe DJ 201, între localitățile Coșereni și Borănești, județul Ialomița. În urma accidentului, șoferul mașinii, care a intrat în partea din spate a autocarului, un tânăr de 20 de ani, a murit.

Potrivit IPJ Ialomița, accidentul în care au fost implicate un autoturism și un autocar a avut loc luni dimineața pe DJ 201, între localitățile Coșereni și Borănești.

„Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DJ 201 din direcția Coșereni către Axintele, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu partea stânga spate a unui autobuz, care circula pe aceeași direcție de deplasare”, au transmis polițiștii.

În urma impactului, șoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a murit. „Celelalte 4 persoane din autocar au fost evaluate de echipajul SMURD, ulterior au refuzat transportul la spital”, au anunțat reprezentanții ISU Ialomița. Șoferul autocarului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *