Accident foarte grav cu cinci victime

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, într-un accident produs luni seara pe DN2, în apropiere de Urziceni, în județul Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, un bărbat care conducea pe DN2, din direcția București către Urziceni, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției, a pătruns în șanțul de pe marginea drumului și s-a răsturnat.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița.

Șoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resucitare, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ.

Celorlalte 4 victime, doi copii, de aproximativ 2 și 7 ani, o femeie și un bărbat de 42 și 52 de ani, le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenței. Ulterior, acestea au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *