Accident feroviar în Timiș: O mașină a fost lovită de un tren de călători. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren de călători, care circula pe ruta Reșița – Timișoara, în care se aflau aproximativ 60 de persoane, la locul accidentului fiind solicitat să intervină și elicopterul SMURD, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, un tren InterRegio, care circula pe ruta Reșița – Timișoara, a lovit o mașină în care se afla doar șoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului, mașina a fost proiectată câțiva metri în câmp, iar șoferul a decedat.

La locul producerii accidentului feroviar s-au deplasat o autospecială cu patru subofițeri, o ambulanță și echipaje de poliție. De asemenea, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD. În trenul de călători se aflau aproximativ 60 de persoane, niciuna nefiind rănită.

Conform reprezentanților Inspectoraratului Județean de Poliție Timiș, de vină pentru producerea accidentului feroviar este șoferul mașinii, care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată din orașul Gătaia.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *