Accident cu 14 persoane implicate, în Timiș

Un accident în  care au fost implicate paisprezece persoane, a avut loc, miercuri dimineața pe autostrada A1, pe raza localității Bethausen, județul Timiș. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor, dintre care cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, scrie Agerpres.ro
În accident au fost implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă şi două autoturisme, conform purtătorului de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, scrie sursa precizată.

„Au fost încarcerate două persoane. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, 16 pompieri şi trei echipaje SAJ. Nu a fost activat planul roşu”, a afirmat purtătorul de cuvânt.

Traficul rutier  a fost îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Deva – Nădlac.

Potrivit Centrului Infotrafic, un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă. După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune cu acesta. După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto, scrie sursa precizată.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *