Jucătorii noștri au mulțumit copiilor printr-un banner uriaș la intrarea pe gazon

Aproape 30.000 de copii şi însoţitori ai acestora s-au aflat în tribune, după ce UEFA a sancţionat echipa României cu un meci cu porţile închise. Copiii au creat o atmosferă extraordinară. Micii suporteri i-au încurajat din toate puterile pe tricolori, iar momentul intonării imnului național a fost unul cu adevărat special.

Citește și: Bătaie la meciul Stelei cu Rapidul, în liga a IV-A (VIDEO)

Jucătorii noștri au mulțumit copiilor printr-un banner uriaș la intrarea pe gazon: „Pentru dragostea voastră curată /Nu ne vom opri din luptă niciodată!”

Și selecţionerul Cosmin Contra le-a mulţumit copiilor prezenţi pe Arena Naţională la meciul cu Norvegia: „Vreau să le mulţumesc din inimă tuturor celor care au organizat aceste excursii, vreau să le mulţumesc profesorilor, probabil că aceşti copii nu au făcut şcoală astăzi şi nu vor face nici mâine şi vreau să le transmit că au fost al XII-lea jucător şi ne pare rău, şi băieţilor le pare rău, că nu am putut să le oferim cele trei puncte. Mă bucur că am putut avea atmosfera asta de la 30.000 de copii. Am avut lacrimi în ochi de la cei 30.000 de copii care au cântat imnul şi e clar că dacă nu te emoţionez la aşa ceva, nu ştiu la ce poţi să te emotionezi.”

A existat și o parte neplăcută, o declarație nepotrivită.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a transmis, marţi, că îl va informa pe delegatul UEFA de declaraţiile selecţionerului norvegian Lars Lagerback, conform cărora el speră să nu audă scandări rasiste din partea copiilor prezenţi pe Arena Naţională.

„Am rămas şi noi uimiţi de reacţia lor. Noi le-am pus la dispoziţie toate procedurile pe care le-am avut în organizarea acestui eveniment, pentru că şi pentru ei, ca şi pentru toată Europa de altfel, este un eveniment uriaş, un eveniment dificil de organizat, un eveniment care se bazează în primul rând pe părinţi, copii, şcoli şi cluburi de fotbal în acelaşi timp, pentru că toţi aceştia au dus greul ca toţi copiii să fie în această seară pe stadion. Noi considerăm că este o insultă adusă copiilor noştri, de aceea practic vom şi informa delegatul UEFA de această declaraţie”, a declarat Burleanu, înaintea partidei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *