Senatorul Mihai Fifor, susţine că îşi doreşte ca România să reintre în matca normalităţii

Senatorul Mihai Fifor, susţine că îşi doreşte ca România să reintre în matca normalităţii, precizând că în an centenar n-ar trebui promovate ura şi ameninţările cu moartea, transmite news.ro.

„Îmi doresc mult ca această ţară să reintre în matca unei normalităţi, în care să putem avea un dialog, să putem discuta, pentru că e an centenar, despre unitate şi solidaritate. Acestea sunt valorile pe care trebuie să le promovăm, nicidecum o segregare, nicidecum de ură, nicidecum de ameninţări cu moartea la adresa unui cetăţean al României”, a afirmat Mihai Fifor.

Ministrul Apărării a precizat că nu i se pare normal ca „într-o ţară europeană, în România secolului XXI”, să apară ameninţări cu moartea la adresa unor politicieni.

Ministrul Apărării, social-democratul Mihai Fifor, a scris duminică pe Facebook, că europarlamentarul PSD Dan Nica ar fi fost ameninţat cu moartea după ce sâmbătă a cerut o comisie parlamentară de anchetă privind protestul din 10 august. Fifor a afirmat că sprijină cu „tărie” propunerea colegului său de partid.

„Colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost ameninţat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primeşte astfel de ameninţări şi nu putem permite perpetuarea şi accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societăţii româneşti”, a scris Fifor.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vizitat, vineri, Spitalul Militar din Iaşi, unde a discutat cu conducerea unităţii despre investiţiile care se vor derula în perioada următoare în acest spital.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *