Dacă există o candidatură din partea celor de la USR, atunci Iohannis nu ma are nici o șansă să câștige un nou mandat

Dacă există o candidatură din partea celor de la USR, atunci Iohannis nu ma are nici o șansă să câștige un nou mandat.

„Eu cred că pierde alegerile și președintele știu că are temeri nu numai actualei majorități dar are temeri și din parte partenerilor de la USR care ar putea să vină cu propria formulă de candidatură. Cred că l-ar încurca foarte tare pentru că riscă să nu intre în turul doi. Dacă se va materializa o candidatură din partea USR.

Eu zic că îl încurcă deja, pentru că noi avem niște realizări concrete, avem un bilanț care mie mi se pare foarte important. Haideți să vă dau două trei cifre: salariile au crescut în momentul de față cu 44% , salariul minim a crescut cu 51%, pensiile au crescut cu 26% în doi ani de guvernare, credeți că lucrurile asta nu se văd, oamenii nu le simt? Eu cred că da. și putem să dăm exemple numeroase de decizii care au fost luat, vă dau exemplul OUG 114 cu care am blocat, am pus capac la prețurile pentru energiei și am plafonat dobânzile pentru bănci. Deci lucrurile astea sunt chestiuni concrete care s-au făcut pentru viața fiecăruia dintre noi, pentru viața fiecărui cetățean și oamenii știu că le apreciază”, a explicat Tăriceanu.

Citește și:

Precizările lui Tăriceanu vin în contextul în care Liviu Dragnea a declarat miercuri, în Dolj, că anunțul său privind alegerile prezidențiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens. ”Nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a adăugat el.

Liderul PSD a mai afirmat că susține în continuare ca alianța PSD-ALDE să aibă un candidat comun.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *