Lupte între clanuri în republica Dolj (VIDEO)

O nouă încăierare între clanuri în județul Dolj Polițiștii din Dolj au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui scandal izbucnit între membrii a două familii din comuna Podari. În urma bătăii care a avut loc, 15 persoane au fost transportate la spital.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, duminică seara, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăt au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Podari, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
“La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflictului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante”, a transmis IPJ Dolj.
Sursa citată a menţionat că în timpul altercaţiei au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuinţe şi ale unor autoturisme ale persoanelor implicate.
La locul incidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva şi o autospeciala de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj şi două ambulanţe SAJ Dolj.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările  continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale.
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *