Procurorii DNA au documentat pretinsele fapte de corupţie comise de membri PSD Arad

Procurorii DNA au documentat pretinsele fapte de corupţie comise de membri PSD Arad tehnic, astfel că au rezultat interceptări şi convorbiri ambientale care scot la iveală dedesubturile afacerilor de culise din partid şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri.

Astfel anchetatorii arată în dosar un episod din 26 august în care Bogdan Munteanu s-a întâlnit cu Cristian Horgea şi cu Mircea Lucaciu, la terasa Tenis Pro fi (Baza UTA) din municipiul Arad, unde au purtat discuţii despre implicaţiile politice ale numirii în funcţia de şef al Departamentului Venituri din cadrul D.P.R.P. Timişoara a lui Lucaciu Mircea.

Munteanu Bogdan s-a arătat resemnat pentru faptul că va trebui să fie destituit funcţie, arătând că este dispus să renunţe la acea funcţie dacă interesele partidului o cer: „Ce să zic!? Acuma, asta este. Dacă trebuie…” în acel moment Ispravnic Cristian a intervenit spunând că va face schimb de posturi cu Lucaciu Mircea, consecinţa fiind cea a reducerii veniturilor salariale: faci pasu’ în locu’ lu‘ Mircea, ăla o fi serviciu … iacă pierzi cât pierzi la salar, nu-i nicio …” ceea ce denotă că, indiferent de intervenţia lui Cuc Răzvan pentru înlăturarea din funcţie a lui Munteanu Bogdan, exercitarea influenţei de către Horgea Cristian, Ispravnic Cristian şi Căprar Dorel Gheorghe de a-1 promova în această funcţie pe Lucaciu Mircea a fost pusă în aplicare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *