Președintele Klaus Iohannis a declarat că Victor Ponta era un politician rezonabil în comparație cu actualul lider social democrat

Președintele Klaus Iohannis a declarat Vitor Ponta era un politician rezonabil în comparație cu actualul lider social democrat. El a răspuns astfel întrebat fiind de reporterul Mediafax de ce în urmă cu patru ani vorbea despre aroganța lui Victor Ponta și acum refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

„Diferența este destul de mare l-am acuzat atunci pe Victor Ponta de comportament antidemocratic și pot să spun că, în comparație cu Dăncilă, Ponta a fost un politician rezonabil. Greu de comparat, sigur stilurile lor sunt foarte diferite. Atunci la ce m-am referit a fost la aroganță- el și-a trimis echipa de campanie peste ai mei și a venit cu pretenții nenegociabile, facem 4 dezbateri, zilele și despre ce se discută. Am acceptat totuși două dezbateri care drept să vă spun pe mine nu m-au ajutat și pe el nici atât, asta despre utilitatea electorală a unor astfel de dezbateri. Lucrurile sunt diferite, PSD s-a schimbat mult în rău de atunci și eu nu m-am schimbat mult în rău, ci în bine”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă se consideră președintele tuturor românilor, inclusiv al votanților celorlalți candidați, Iohannis a completat: „Am spus fără politiceni PSD în funcții, nu înseamnă că sunt împotriva votanților PSD, e dreptul fiecărui român să voteze cu un partid sau altul, lupta politică pe care o duc nu e împotriva simpatizanților, ci a partidului PSD și aici trebuie să facem diferențe foarte clare și cred că am dovedit că sunt președintele tuturor românilor dar nu al tuturor politicenilor”, a mai spus Iohannis.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *